technisch ontwerp

Voor het uitwerken van een pand dienen er goede bouwkundige tekeningen aanwezig te zijn. Dit zijn de essentiële stukken ter communicatie naar onder andere aannemers en onderaannemers. Technisch ontwerp tekeningen zijn niet alleen dusdanig uitgezocht dat de tekeningen aan alle eisen zoals regelgeving, comfort, bouwbesluit 2012 etc. voldoen maar ook dat de bouwtechniek klopt en daarmee op deze wijze gebouwd kan worden.

Oog voor detail tijdens technisch ontwerp

Bij het verder bouwkundig ontwikkelen van uw bouwontwerp, hanteren wij altijd de uitgangspunten voor het uiterlijk welke door uw gekozenen zijn. Hiermee blijven we zo dicht mogelijk bij het ontwerp met het verder uitwerken van het technisch ontwerp. Bij het ontwerpen van een pand gaat het juist om de kleine details, deze maken en breken het pand. Wij zijn erg gedreven in het detailleren om zo een zo goed en mooi mogelijk pand te realiseren.

BIM (Building Information Model)

Al onze tekeningen worden gegenereerd uit een 3D model. Hierdoor hebben wij het pand virtueel gebouwd en zijn alle mogelijke complicaties al voor de bouw tegen. Indien derden partijen zoals een constructeur of installateur ook met BIM werken zijn wij in staat de diverse modellen te controleren en mogelijke verschillen in een vroegtijdig stadium te ontdekken, wat bouwfouten aanzienlijk reduceert.

 

Heeft u vragen of interesse in een technisch ontwerp?
Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een antwoord!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

Uw bericht