nieuwbouw woning

uw nieuwbouw woning laten bouwen

Het zelf laten bouwen van een woning is voor de meeste mensen een grote droom. U bent op onze pagina beland om zich te oriënteren naar de mogelijkheden om uw wens, om een eigen nieuwbouw woning te laten bouwen, te realiseren. Bij het laten bouwen van een woning komt veel bij kijken. Naast de voor de hand liggende vraagstukken hoe de woning er uit dient komen te zien, heeft u ook te maken met verschillende regelgevingen in ons land zoals het bouwbesluit en het bestemmingsplan en de bouwtechniek / methode.

Wij hebben een uitgebreide kennis en ervaring van bouwtechniek en regelgeving welke van toepassing zijn om voor u een nieuwbouw woning te laten maken. We denken mee vanuit jullie kant en gaan niet voor de makkelijkste weg. Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen.

nieuwbouw

 

 

onze kennis om u te helpen

nieuwbouw
In elke fase van de ontwikkeling van uw nieuwbouw woning kunt u bij ons terecht. Of u met of zonder architect werkt, wel of geen ontwerp heeft. En wanneer de omgevingsvergunning verleend is. Wij kunnen u helpen met de omgevingsvergunning, de aanbesteding van de aannemer en de nodige aanbestedingsstukken en de werktekeningen.

Wij bouwen uw woning virtueel waardoor u de kans heeft al tijdens het ontwerp (virtueel) door uw woning heen kan lopen. Hierdoor bent u instaat om belangrijke (ontwerp) beslissingen in een vroeg stadium te zien, en indien nodig te herzien in het ontwerp. Hiervoor hoeft u geen inbeeldingsvermogen te hebben om een platte tekening te lezen.

U werkt met een architect?

Als een architect een ontwerp gemaak heeft, kunnen wij deze bouwtechnisch uitwerken te worden voor de volgende fases zoals u eerder heeft kunnen lezen. Tijdens onze uitwerkingen zijn wij zeer nauwkeurig om binnen de bouwtechnische kaders het ontwerp van de architect te volgen en indien gewenst met de architect te overleggen. Hierin beperken wij ons niet tot de in de Nederlandse bouw standaard detaillering maar streven naar de perfectie van de details.

U heef zelf het ontwerp gemaakt?

Wanneer u zelf precies weet hoe u uw nieuwbouw woning wilt hebben, dient het ontwerp verder bouwtechnisch uitgewerkt te worden. Aangezien wij bouwkundig ingenieur zijn en geen architect, zullen wij niet onze eigen stempel op uw persoonlijk ontwerp willen zetten. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen en adviseren in de te maken ontwerp keuzes, welke u virtueel voor u ziet, om uw droom te verwezenlijken.

U heeft nog geen ontwerp?

Wanneer u geen ontwerp heeft kunnen wij u hierbij helpen, afhankelijk van de wensen zullen wij uw ontwerp intern oppakken of in samenwerking met een van onze externe collega architecten. Wanneer het ontwerp fase doorlopen is zullen wij wij ons richten op de verdere uitwerking. Door het hele ontwerp aan ons uit te besteden heeft u altijd een contactpersoon voor een eenduidige communicatie.

 

 

Heeft u vragen of interesse om met ons te bespreken hoe wij u kunnen helpen?
Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een antwoord!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

Uw bericht